Trener Spalletti zabrinut za Pjanića
FOTO: EPA

Propušta duel sa Sampdorijom?

Trener Spalletti zabrinut za Pjanića

Roma u nadolazećoj utakmici 24. kola italijanske Serie vjerovatno neće moći računati na Miralema Pjanića. 

Naime, bh. reprezentativac je u utakmici protiv Sassuola (2:0) zabobio lakšu povredu i bio je primoran jučer u Trigoriji trenirati odvojeno od saigrača, a njegov nastup protiv Sampdorije je i dalje pod velikim upitnikom.

Trener Luciano Spalletti i dalje nije siguran da li će biti spreman Daniele De Rossi, dok se u tim vraćaju Alessandro Florenzi i naš napadač Edin Džeko koji je jučer postao otac po prvi put. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Vučica inače u Seriji A trenutno zauzima petu poziciju sa 12 bodova manje u odnosu na vodeći Napoli. Ispred Rome još su Inter, Fiorentina i Juventus. 

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi