Tri gola Zeca u pobjedi Karabukspora

Heroj svog tima

Tri gola Zeca u pobjedi Karabukspora

Sjajni Ermin Zec postigao je danas tri pogotka u pobjedi Karabukspora nad Akhisarom.

U utakmici posljednjeg kola turskog šampionata Karabukspor je slavio na Akhisarom rezultatom 3:1, a junak u pobjedi gostiju bio je naš Ermin Zec. 

Nakon što je Akhisar na odmor otišao pri vodstvu od 1:0, Zec je u nastavku utakmice proradio i donio preokret. Prvo je pogodio u 48. minuti, a deset minuta   kasnije ponovo je poentirao. Hat-trick je kompletirao iz penala u samom finišu meča.

Do kraja utakmice Akhisar je uspio smanjiti prednost Karabukspora, tačnije u 82. minuti kada je Vaz Te pogodio za konačnih 3:2. 

Zec je sa nova tri pogotka došao do brojke šest u ovoj sezoni, a na kontu ima i jednu asistenciju. Još uvijek nije sigurno da li će i sljedeće sezone igrati u Karabuksporu, s obzirom da mu ističe ugovor s ovim turskim klubom.

Turska liga:

Akhisar - Karabukspor 2:3




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi