Tri kluba zainteresovana za Thomasa Mullera

Nijemac napušta Bayern?

Tri kluba zainteresovana za Thomasa Mullera

Njemački reprezentativac i član Bayerna Thomas Muller mogao bi do kraja prelaznog roka napustiti Bundesligu.

Muller iza sebe ima vjerovatno najlošiju sezonu karijere jer je u Bundeslgi postigao samo pet pogodaka na 29 mečeva. Poređenja radi, u sezoni ranije, postigao je 20 pogodaka uz sedam asistencija, dok je u svim takmičenjima imao ukupno 32 pogotka. 

Ipak, to nije "ohladilo" bogate klubove iz Premiershipa koji su još uvijek zainteresovani za njegove usluge. Engleski The Sun prenosi da su ekipe Liverpoola i Chelsea već neko vrijeme zainteresovane za njega, a da im se sada priključio i Arsenal.

Ekipa Arsenal Wengera mogla bi do kraja prelaznog roka ostati bez ponajboljeg igrača Alexisa Sanchesa, pa upravo u Mulleru vide njegovu zamjenu.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Podsjetimo da je Muller čitavu karijeru proveo u Bayernu i veoma je teško povjerovati da će ga minhenski klub tako lako pustiti. 

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi