Trijumf Žiline, pogodak Vladavića

Fudbalsko prvenstvo Slovačke

Trijumf Žiline, pogodak Vladavića

A. Beganović

U okviru 8. kola fudbalskog prvenstva Slovačke danas su odigrana četiri susreta, au onom nama najzanimljvijem, Žilina je svladala Tatran (2:1) uz pogodak Admira Vladavića.

Povratak iz Salzburga u Žilinu za Vladavića se pokazao kao pun pogodak. Nakon mnogo vremena bivši reprezezntativac BiH počeo je igrati, ali i zabijati. U trijumfu Žiline nad Tatranom Vladavić je postigao pogodak iz jedanaesterca u 44. minuti.

U ostalim susretima postignuti su sljedeći rezultati: Banska Bystrica - Senica 1:0, Kosice - Dubnica 1:0, Moravce - Streda 1:1.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.