Trijumf Zvezde, pogodak Mitrevskog za Donji Srem

Zvezda - Donji Srem 3:1

Trijumf Zvezde, pogodak Mitrevskog za Donji Srem

A. Beganović

Fudbaleri Crvene zvezde su u 25. kolu Super lige na gostovanju savladali Donji Srem (3:1), a jedini pogodak za poraženu ekipu postigao je pozajmljeni fudbaler Sarajeva, Risto Mitrevski.

U prvom poluvremenu nije bilo golova, a onda u samo 13 minuta igre u drugom dijelu pala su tri pogotka. "Crveno-beli" su preko Orlandića stigli do prednosti u 50. minuti, da bi Mitrevski tri minuta kasnije stvari vratio na početak.

Igrala se 58. minuta kada je Lazović fantastičnim pogotkom iz slobodnjaka ponovo donio prednost Zvezdi, a isti igrač pet minuta prije kraja je pogodio za konačnih 3:1.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.