Trojica francuskih igrača na meti bogatih klubova s Otoka

L'Equipe piše

Trojica francuskih igrača na meti bogatih klubova s Otoka

E. Škorić

Blizu smo ljetnog prijelaznog roka i sigurno da nas čeka dosta uzbuđenja na nogometnoj pijaci.

Ugledni francuski dnevnik L'Equipe danas je donio zanimljivu naslovnicu i posvećena je francuskim igračima koje "napadaju" engleski klubovi. Naravno, riječ je o Antoineu Griezmannu u prvom planu.

Napadač Atletico Madrida velika je želja Manchester Uniteda i ta saga vjerovatno će trajati tokom čitavog ljeta, a pitanje je hoće li na kraju francuski reprezentativac napustiti Atletico Madrid. 

Benjamin Mendy je 22-godišnji defanzivac koji se pokazao u Monacu s kojim je osvojio ligu i također je na meti timova s Otoka. Kako javlja L'Equipe, za njegove usluge zanimaju se Manchester City, Chelsea i Liverpool.

I treći koji krasi naslovnicu L'Equipea je također iz Monaca, a radi se o Djibrileu Sidibeu, 24-godišnjem nogometašu koji igra u zadnjoj liniji i on je zanimljiv Cityju i Tottenhamu. 

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti