Trojica fudbalera više ne treniraju s Milanom

Napuštaju San Siro

Trojica fudbalera više ne treniraju s Milanom

E. Čaušević

Fudbaleri Milana vrijedno se spremaju za početak nove sezone u Seriji A koja starta za manje od 20 dana.

Rossoneri su ovog ljeta doveli mnoga pojačanja, ali očekuje se da Milan dovede barem još jedno zvučno ima. Također, jasno je da će biti i dosta odlazaka sa San Sira, a navodno je već poznato koja tri fudbalera će sigurno napustiti Rossonere ovog ljeta.

Prema pisanju italijanskog Sky Sportsa na današnjem treningu Milana nisu se pojavili Carlos Bacca, Gabriel Paleta i Jose Sosa na koje Vincezo Montella više ne računa. Navodno, oni su razgovarali s čelnicima kluba i dobili su dozvole da pronađu nove klubove.

Jose Sosa bi karijeru trebao nastaviti u turskom Antalyasporu, dok se za Palletu najviše interesuje Atalanta. S druge strane, Carlos Bacca će prema svemu sudeći svoju karijeru nastaviti u Francuskoj i to u dresu Marseillea.

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi