Troyes slavio na gostovanju kod Nice

Iznenađujuća pobjeda

Troyes slavio na gostovanju kod Nice

Prvi susret 2. kola francuske Ligue 1 donio je duel između Nice i Troyesa na Allianz Rivieri. 

Iznenađujuće na kraju je slavio Troyes, kojem je to ujedno prva pobjeda u sezoni poslije remija u prošlom kolu, a konačan rezultat glasio je 2:1. 

Prvo poluvrijeme utakmice proteklo je u terenskoj inicijativi Nice, ali je odbrana Troyesa bila na visini zadatka, pa se na poluvrijeme otišlo s onih početnih 0:0. 

Na prvi gol na meču čekalo se do 53. minute. Do prednosti je došao Troyes zahvaljujući pogotku Nianea, međutim prednost gostiju je trajala svega 10 minuta. Stvari na početak je golom s bijele tačke vratio Plea. 

U nastavku Nica se sve više otvarala i na sve moguće načine je pokušavala preokrenuti rezultat, međutim šanse nije iskoristila, što su gosti u finišu iskoristili. Igrala se 85. minuta kada je Khaoui na asistenciju Nianea matirao golmana Nice i postavio konačnih 2:1. 

Ligue 1, 2. kolo:

Nice - Troyes 1:2

Potražite više informacija na temu Ligue 1:





NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi