Tudor: Izgleda da ću ja morati zaigrati u odbrani

Hrvat se našalio

Tudor: Izgleda da ću ja morati zaigrati u odbrani

Hrvatski trener Igor Tudor nije baš najbolje započeo svoj mandat na klupi Galatasaraya.

Velikan iz Istanbula će u narednom kolu igrati u gostima protiv Trabzonspora što će biti još jedan izuzetno težak meč, a Tudor se pred utakmicu suočio sa nesvakidašnjim problemima.

Čak četvorica stopera Galatasaraya neće moći nastupiti zbog povrede, pa je Tudor došao na ideju da bi možda bilo najbolje da on zaigra u odbrani, kao nekad...

"Svi naši igrači pomažu u odbrani, a tu mislim na Sneijdera, Brumu i Yasina. Ali ipak, četiri odbrambena igrača su povrijeđena i to je stvarno mnogo. Mislim da ću na kraju ja morati da zaigram protiv Trabzonspora", rekao je bivši stoper Juventusa, a danas trener Galatasaraya.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tudor na utakmici protiv Trabzonspora ne može računati na Hakana Baltu, Chedjoua, Semiha Kayu i Serdara Aziza.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi