Tudor objasnio zašto je izbacio ponajboljeg igrača iz tima

Turbulentan početak epizode u Galati

Tudor objasnio zašto je izbacio ponajboljeg igrača iz tima

Igor Tudor je u Galatasarayu imao zaista turbulentan početak.

Hrvat je trener slavnog kluba postao tek prije nekoliko dana, a već je skrenuo veliku pažnju na sebe odlukom da na svojoj prvoj utakmici protiv Rizespora uopšte ne računa na ponajboljeg igrača Brumu, kojeg nije ni vodio na ovo gostovanje.

S obzirom da je Galatasaray kiksao (1:1), novinari su Tudora prilično 'razapeli' na press konferenciji nakon utakmice, a najviše je bilo govora o Brumi, koji je iznenada izostavljen iz tima iako nije povrijeđen.

"Bruma je mlad igrač kakve ja i volim, ali napravio je jednu grešku zbog koje je ostao u Istanbulu. On zna gdje je pogriješio i popravit će to. Igračima ne treba nikakva motivacija, oni sami sebe trebaju motivisati. Bruma će nam se vratiti na treningu u ponedjeljak", rekao je Tudor.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Bruma je ove sezone za Galatasaray postigao sedam golova uz isto toliko asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti