Tudor poručio Cimirotu i društvu: Idite na balet

PAOK u krizi rezultata

Tudor poručio Cimirotu i društvu: Idite na balet

PAOK, čiji dres nosi povremeni bh. reprezentativac Gojko Cimirot, u okviru 11. kola grčkog prvenstva odigrao je neriješeno sa Panetolikosom (0:0) i dodatno umanjio svoje šanse u borbi za vrh tabele. 

Gazda kluba Ivan Savvidis potrošio je puno novaca za pojačanja, računao je na osvajanje titule, ali je umjesto toga dobio šestu poziciju sa 14 bodova zaostatka za vodećim Olympiakosom. Razočaran trenutnom situacijom je i trener Igor Tudor.

"Igramo užasno. Ne mogu razumjeti da neki igrači kao prvi put da igraju. No, znam problem, tačno znam problem ali ne smijem biti iskren i reći ga javno", kazao je Tudor. 

PAOK igra toliko loše da su i navijači čekali igrače ispred svlačionice. 

"Pa šta onda? Zar se boje vlastitih navijača? Zar ima treba zaštita od ljudi koji vole PAOK? Ako ne mogu igrati fudbal, onda neka se prime baleta. Da, gospodo, idite na balet. Ako ne možete igrati u PAOK-u, idite u drugu grčku ligu i tamo igrajte", govorio je ljutiti Tudor. 

Igrači nisu dobro prihvatili riječi nekadašnjeg fudbalera Juventusa, a to bi moglo značiti i kraj epizode u PAOK-u u koji je stigao iz Hajduka. 

Potražite više informacija na temu Super League:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti