Tuga u Sampdoriji: Priča o Cassanu koja će vam slomiti srce

Žele ga otjerati iz kluba na sve načina

Tuga u Sampdoriji: Priča o Cassanu koja će vam slomiti srce

E. Čaušević

Italijanski napadač Antonio Cassano nalazi se u teškoj situaciji u Sampdoriji.

Cassano je prethodnog ljeta odbio da napusti klub, a čelnici Sampdorije zadali su mu novi udarac. Naime, nekadašnji napadač Real Madrida izbačen je iz prvog tima, te trenutno trenira sa rezervnom ekipom. Jasno je da italijanski klub na sve načine pokušava da se riješi Cassana.

Ipak, u italijanskim medijima pojavila se priča koja će vam slomiti srce. Naime, prije nekoliko dana Cassano je trenirao sa rezervnom ekipom, a nekoliko dječaka pratilo je svog idola. Nakon treninga jedan dječak je prišao Cassanu i zatražio mu dres, a odgovor italijanskog napadača je rasplakao dječaka.

"Želiš moj dres? Pa ja čak nemam ni broj na njemu", kratko je odgovorio Cassano.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Iako je već na zalasku karijere sigurno da Cassano nije zaslužio ovakav tretman u klubu u koji se vratio nakon Real Madrida. Ne moramo ni govoriti koliko je italijanski napadač dao za Sampdoriju. Ipak, sve to je izgleda preko noći zaboravljeno.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi