Tumbaković: Jovetićev izlazak nas je totalno poremetio
Foto: EPA

Crnogorski selektor nakon poraza

Tumbaković: Jovetićev izlazak nas je totalno poremetio

Selektor crnogorske fudbalske reprezentacije Ljubiša Tumbaković bio je razočaran nakon poraza od Danske u Podgorici (1:0).

Crna Gora je sada daleko od plasmana na Svjetsko prvenstvo, a Tumbaković ističe da bi protiv Danske sve bilo drugačije da se nije povrijedio kapiten i najbolji igrač Stevan Jovetić.

"Kada ne igra Jovetić to je za nas ogroman hendikep. Taj udarac i njegov izlazak nas je totalno poremetio. On je igrač koji pravi razliku na terenu", rekao je Tumbaković, koji je potom istakao da se još uvijek neće predati u borbi za Mundijal:

"U posljednjem kolu igramo sa Poljskom, kojoj je to najvažniji meč. Borit ćemo se dok ima nade. Imamo mlad tim koji je motivisan i ima ogromnu želju, ali nažalost nije spreman za kontinuiranu borbu".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Crna Gora sada zauzima treće mjesto u grupi E sa 16 bodova. Danska je druga sa 19, a Poljska prva sa 22 boda.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi