Tumbaković: Pružili smo sjajan otpor odličnoj Poljskoj
Foto: EPA

Selektor Crne Gore ne može biti nezadovoljan

Tumbaković: Pružili smo sjajan otpor odličnoj Poljskoj

Reprezentacija Crne Gore nije uspjela izboriti plasman na Svjetsko prvenstvo. Crnogorci su tokom cijelog ciklusa igrali izuzetno hrabro, a tako je bilo i u utakmici posljednjeg kola kvalifkacija protiv Poljske.

Crna Gora je već u 16. minuti gubila sa 2:0, ali su se izabranici Ljubiše Tumbakovića uspjeli vratiti u drugom poluvremnu i izjednačiti na 2:2. Poljaci su ipak na kraju slavili rezultatom 4:2, ali selektor Crne Gore nije bio posebno razočaran poslije meča.

"Utakmica je bila luda i lijepa. Igrali smo s dosta oscilacija. Iako smo bili oslabljeni pružili smo sjajan otpor odličnoj Poljskoj. Primili smo dva gola u prvom poluvremenu poslije dvije greške zbog nedostatka koncentracije. Nismo uspjeli da zatresemo mrežu, a mogli smo. U nastavku smo imali inicijativu, igrali smo bolje i to krunisali sa dva gola. Poljaci su ponovo pokazali zašto su bili favoriti prije početka kvalifikacija, podigli su se poslije šoka, odmah uzvratili udarac i zasluženo stigli do pobjede", istakao je selektor Crne Gore Ljubiša Tumbaković nakon utakmice.

"Treba da sjednemo i vidimo šta je bilo dobro, a šta nije. Ja smatram da u fudbalu i životu uvijek može bolje, tako je i sada. Tačno je da smo formirali ekipu koja ima perspektivu, ali je isto tako tačno da smo mogli više u duelima sa Danskom i Poljskom u posljednja dva meča. Nisam zadovoljan i ne mogu da budem zadovoljan činjenicom da smo poraženi u oba duela", dodao je na kraju Tumbaković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi