Turski napadač potpisao za Manchester City

Novo ime na Etihadu

Turski napadač potpisao za Manchester City

Čelnici Manchester Cityja uspješno su finalizirali dovođenje talentovanog nogometaša turskog Bursaspora.

Kako prenose engleski mediji, radi se o 18-godišnjem napadaču Enesu Ünalu, za kojeg je Bursaspor na ime obeštećenja dobio svotu od dva miliona funti. 

Talentovani Enes Ünal svojim nastupima u turskom šampionatu skrenuo je još pažnju Borussije Mönchengladbach, Stuttgarta i Werdera iz Bremena. Prošle sezone za Bursaspor je postigao četiri pogotka, a vrijedi istaći da je martu ove godine debitovao i za seniorsku reprezentaciju Turske.

Ünal će na debi u dresu Manchester Cityja morati pričekati još neko vrijeme, jer prema pisanju tamošnjih medija svoju šansu za dokazivanje će dobiti u drugom klubu za koji će nastupati kao posuđen igrač. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.