Turski velikan pokušao u posljednji čas "oteti" Bajića

Fener pokušao dovesti bh. napadača

Turski velikan pokušao u posljednji čas "oteti" Bajića

M. Šljivak

Bh. napadač Riad Bajić postaće u narednim danima novi član italijanskog Udinesea.

Tim iz Udina je večeras završio posao s Konyasporom oko transfera reprezentativca BiH i to u posljednji čas, jer je turski tim za 23-godišnjeg napadača dobio još jednu ponudu.

Turski velikan Fenerbahče u potrazi je za napadačem. Kako u dosadašnjem dijelu prelaznog roka nisu uspjeli da angažuju zamjene za Emmanuela Emenikea i Moussu Sowa, koji su napustili klub, spas su tražili u Riadu Bajiću.

Oni su, prema navodim turskih medija, pokušali da pokvare posao Udineseu i da 23-godišnjeg bh. napadača dovedu u svoje redove.

Međutim, to im nije uspjelo, jer Konyaspor je prihvatio ponudu italijanskog tima, te će Bajić uskoro postati član Udinesea i saga oko transfera je završena.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Trener Fenera Aykut Kocaman je odavno želio Bajića vidjeti u svom timu, a upravo on ga je doveo u redove Konyaspora prije dvije godine.

Ranije se Bajić također povezivao s Fenerom, ali nikakvih službenih pregovora nije bilo.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi