Tužan kraj za golmana Suttona

Ljubav prema piti ga koštala

Tužan kraj za golmana Suttona

Golman engleske ekipe Sutton Wayne Shaw postao je poznat širom svijeta nakon sinoćnje utakmice protiv Arsenala u engleskom FA Cupu.

On je pred sam kraj meča, svjestan da neće ulaziti u igru, odlučio da ode do obližnjeg Puba i da pored klupe za rezervne fudbalere pojede komad pite. Iako ga je to u tom trenutku proslavilo, ipak mu je kasnije došlo glave. 

Naime, simpatični Wayne više nije golman Suttona jer je ponudio ostavku nakon te utakmice shvativši šta je uradio, a klub je istu prihvatio.

"Wayne je svojim potezom bacio sjenu na cijelu ekipu. Razočaran sam njegovim potezom. Obzirom da je bilo puno kritika na njegov račun, morali smo reagovati. On je ponudio da ode, a mi smo to prihvatili. Kakav tužan kraj sjajne priče", rekao je trener ove ekipe Paul Doswell.

Podsjetimo da se ovaj golman našao u još jednom problemu. Naime, on je trenutno pod istragom Engleskog nogometnog saveza jer je priznao da je znao da kladionice nude dobar koeficijent na to da će on pojesti pitu tokom utakmice. Kakav će epoilog te istrage biti, ostaje nam da vidimo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi