Tužna slika Nou Campa na predstavljanju novog pojačanja

Na tribinama mali broj navijača

Tužna slika Nou Campa na predstavljanju novog pojačanja

M. Šljivak

Loša igra u utakmicama Superkupa protiv Real Madrida, gdje su lagano poraženi u dva meča, očgledno je jako razočarala navijače Barcelone.

Dodatnu bol im je rukovodstvo tima nanijelo prodajom Brazilca Neymara PSG-u za 222 miliona eura, ali i jako lošim radom na fudbalskoj pijaci.

Navijači traže velika imena, a u klub su za sada stigli Paulinho, Nelson Semedo i povratnik Gerard Deulofeu.

Katalonci su danas predstavili Brazilca Paulinha na Nou Campu, ali njegov dolazak nije posebno obradovao navijače Barcelone.

Svega 2.000 navijača je došlo da pozdravi igrača vrijednog 40 miliona eura, te su na taj  način još jednom iskazali veliko nezadovoljstvo.

"Ovo je poseban trenutak za mene. Zahvaljujem se svima na podršci", rekao je 29-godišnji veznjak koji u redove Barcelone dolazi iz Kine, ali sigurno je da ni njemu nije bilo svejedno da vidi prazan stadion na predstavljanju.

Sigurno je da do kraja prelaznog roka navijači tima s Nou Campa očekuju velika pojačanja. Navodno su blizu dolaska Philippe Coutinho i Ousmane Dembele, koji bi apsolutno podigli oronulu igru Barce na veći nivo.

Ipak, bez obzira na sve 2.000 navijača na jednom od najvećih svjetskih stadiona i na predstavljanju novog pojačanja prikazuje veoma tužnu sliku.

Potražite više informacija na temu La Liga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti