Tužna slika večeras na San Paolu?

Očekuje se mala posjeta

Tužna slika večeras na San Paolu?

E. Čaušević
Teme:

Fudbaleri Napolija večeras na domaćem terenu igraju protiv Shakhtara meč grupne faze Lige prvaka.

Napoli je u prvom meču u Ukrajini poražen sa 2:1 i večeras mora upisati pobjedu kako bi izbjegao eliminaciju iz Lige prvaka. Italijanski tim nakon dvomeča sa Manchester Cityjem i dva poraza večeras mora slaviti protiv Shakhtara koji im je glavni konkurent za drugo mjesto.

Ipak, čini se da navijači Napolija nisu previše raspoloženi za večerašnju utakmicu. Prema pisanju medija na Apeninima večeras će San Paolo biti poprilično prazan, jer su domaći prodali svega 15.000 ulaznica.

San Paolo ima kapacitet od 60.000 mjesta i u većini slučajeva je ispunjen bez obzira ko gostuje. No, čini se da navijači Napolija nemaju previše nade da će njihov tim nastaviti takmičenje u Ligi prvaka na proljeće.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi