U Barceloni mogu biti zabrinuti, igra Casemiro

U Barceloni mogu biti zabrinuti, igra Casemiro

E. Škorić

Real Madrid i Barcelona večeras igraju susret 33. kola La Lige.

Veliki derbi igra se na Santiago Bernabeu i ova utakmica mogla bi biti možda i odlučujuća u borbi za titulu, pošto Kraljevi imaju tri boda više i utakmicu manje od svog ljutog rivala.

Terneri su odabrali sastave, a u prvih 11 Madriđana je Casemiro, što bi moglo obradovati navijače Reala. Zašto?

Naime, s Casemirom u prvih 11 Real je protiv Barce upisao dvije pobjede uz jedan remi, dok je protiv Atletica uz pobjedu upisao i tri remija. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Dakle, Kraljevi ne gube kada imaju Casemira u sastvu, pa vidjet ćemo hoće li i večeras on biti amajlija evropskom prvaku.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi