U Barceloni ne žele Dybalu

Oglasio se i sportski direktor

U Barceloni ne žele Dybalu

E. Škorić

Sportski direktor Barcelone Robert Fernandez tvrdi da nema ništa od mogućeg dolaska Paula Dybale iz Juventusa.

Dybala se već neko vrijeme povezuje s Barcelonom, kojoj je u prvom susretu četvrtfinala Lige prvaka postigao dva pogotka, a Stara dama je s ukupnih 3:0 prošla u polufinale.

U Barci priznaju da je Dybala pravi majstor, ali smatraju da im nije potreban, te da već u napadu imaju isuviše puno vrhunskih igrača.

"Nema sumnje da je taj momak veličanstven igrač, ali mi već imamo trojicu najboljih na svijetu", rekao je Fernandez.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Ove sezone je Barcin MSN (Messi, Suarez, Neymar) zabio 91 pogodak i onda je jasno zašto ih klub ne želi mijenjati. U međuvremenu, za Dybalu je ponudu iz snova spremio Real Madrid.

Naime, Real Madrid je spreman da ponudi dvojicu igrača u zamjenu za Dybalu. Navodno, radi se o Alvaru Morati koji je bio član Stare dame i o Jamesu Rodriguezu koji je želja kluba iz Torina već duže vrijeme.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi