U Barceloni pronašli krivca za remi u El Clasicu

Izgubljena dva bitna boda

U Barceloni pronašli krivca za remi u El Clasicu

Subotnji El Clasico između Barcelone i Real Madrida okončan je neriješenim rezultatom (1:1). 

Barcelona je od 53. minute imala minimalnu prednost, ali sreća i nada među domaćim navijačima je utihnula u posljednjim sekundama utakmice kada je Ramos na centaršut Modrića pogodio za iznednačenje.

Navijači katalonskog kluba su za remi okrvili Ardu Turana koji je u 90. minuti napravio prekršaj na 30 metara od gola, a s njima mišljenje dijeli i Enrique. 

"Rekao sam im da ne prave prekršaj. Pogotovo da ne prave prekršaj ako protivnički igrač bude leđima okrenut golu. Uputa trenera je bila, mislim, dovoljno jasna", kazao je Enrique. 

Potražite više informacija na temu La Liga:

Zbog gubitka dva bitna boda Barcelonin zaostatak za vodećim Realom i dalje iznosi šest bodova. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi