U Barceloni zabrinuti zbog Neymarovog načina života

Brazilac pruža loše partije na terenu

U Barceloni zabrinuti zbog Neymarovog načina života

E. Čaušević
Teme:

Ekipa Barcelone u zadnjih nekoliko sedmica nalazi se u velikoj krizi i upitno je da li će uspjeti osvojiti titulu prvaka Španije.

Barcelona je u nedjelju poražena na domaćem terenu od Valencije što je bio novi udarac za ekipu Luisa Enriquea. Katalonski navijači razočarani su u napadački trio MSN.

Najviše Barcelonu zabrinjava Neymarom stil života koji se počeo odražavati na njegove partije u dresu Barce. Neymar voli noćni život i zabave, a incidente je počeo praviti i na terenu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

On je na kraju utakmice ošamario jednog on igrača Valencije jer je slavio pobjedu protiv Barce. Kako pišu španski mediji glavni razlog njegovih loših partija je njegov način života izvan terena.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi