U Bešiktašu ne kriju da žele kupiti Van Persieja

Zanima ih Holanđanin

U Bešiktašu ne kriju da žele kupiti Van Persieja

E. Škorić

U redovima turskog Bešiktaša ne kriju da ih zanima Robin van Persie.

Turski velikan želi da potpiše Van Persieja, baš kao i ostali klubovi u toj zemlji. I Fener i Galata također su zainteresovani za iskusnog napadača.

Holanđanin još nije odlučio, ali sve je izvjesnije da će otići sa Old Trafforda, gdje sve manje ima priliku za igru.

“Ako su uslovi pravi i ako on želi da dođe, spremni smo napraviti ponudu, čak i ako bi nam to bilo nepoželjno kada su u pitanju naše financije”, kazao je direktor Bešiktaša Kaya Yilmaz, dodavši:

Potražite više informacija na temu Super Lig:

“Van Persie bi bio veliko pojačanje, prodaja ulaznica bi se povećala i ta investicija bi se brzo vratila. On je vrhunski igrač i svakako da bismo voljeli da ga dovedemo”.

Van Persie bi trebao uskoro da razgovara s Unitedovim menadžerom Louisom van Gaalom, a još je otkrio kako puno toga zavisi i od želja njegove porodice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti