U bratovu čast će večeras 'ginuti' protiv Arsenala

Doncaster na teškom gostovanju

U bratovu čast će večeras 'ginuti' protiv Arsenala

E. Škorić
Teme:

Nogometaš Doncastera Matty Blair ovog ljeta je izgubio brata, a večeras će zaigrati protiv Arsenala.

Arsenal i Doncaster večeras igraju meč Liga kupa i naravno da je domaći tim veliki favorit, dok je gostima samo gostovanje na Emiratesu veliko dostignuće i velika čast.

Ova utakmica biće emotivna za Mattyja Blaira, čiji je stariji brat Ross (32) preminuo 29. jula nakon što se godinama borio s tumorom na mozgu.

Blair je bio u teškoj depresiji nakon toga, ali odlučio je nastaviti, upravo zbog svog brata, koji je ujedno bio veliki navijač Doncastera. 

"Ross mi je uvijek u mislima, ujutro, u podne i navečer. Uvijek je govorio da sam njegov heroj, ali on je bio moj. Nikada nisam upoznao boljeg čovjeka", kazao je Matty.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Kada smo izvukli Arsenal, bio sam oduševljen, ali i pomalo razočarna u isto vrijeme. Kao dijete sam odrastao tako što sam se prepirao s navijačima Arsenala ili Uniteda", dodao je.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi