U Braunschweigu bez komentara o interesu Intera za Fejzića

Ističe mu ugovor na kraju sezone

U Braunschweigu bez komentara o interesu Intera za Fejzića

Ugledni njemački medij Kicker prije nekoliko dana je lansirao informaciju kako je za iskusnog bh. golmana Jasmina Fejzića interes pokazao - Inter. 

Ne, nije u pitanju bila prvoaprilska šala. Inter traži drugog golmana za narednu sezonu, a na meti milanskog kluba je, koliko god to zvučalo nevjerovatno, bivši rezervni golman reprezentacije BiH Jasmin Fejzić. 

Njemački novinari su u namjeri da saznaju nešto više kontaktirali Marka Arnolda, sportskog direktora Eintrachta iz Braunschweiga, međutim on je ostao tajnovit. 

"I ja sam također kao i ostali pročitao tu informaciju. Nemam više šta reći", kazao Arnold. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Fejziću ugovor sa klubom iz "Cvajte" ističe na kraju sezone i ukoliko ga ne produži imat će mogućnost da besplatno promijeni sredinu. Ove sezone je neizostavan u početnoj postavi i prema statističkim podacima je jedan od najboljih golmana u 2. Bundesligi. 

Vrijedi podsjetiti je sa reprezentacijom naše zemlje 2014. godine putovao na Svjetsko prvenstvo u Brazil, ali nije ubilježio nijedan nastup na Mundijalu.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi