U Chelseaju uvjereni: Dovodimo Pogbu i Stonesa

Pogba i Stones želje Josea Mourinha

U Chelseaju uvjereni: Dovodimo Pogbu i Stonesa

M. Šljivak

Ekipa Chelseaja želi do kraja prelaznog roka angažovati Johna Stonesa i Paula Pogbu.

Nešto lošiji start sezone natjerao je Josea Mourinha da potraži dodatna pojačanja, a u redovima aktuelnog engleskog prvaka se nadaju kako će do kraja prelaznog roka potpisati Johna Stonesa i Paula Pogbu.

Stones se već dugo povezuje s Chelseajem. Dodatno su se pojačala nagađanja o njegovom transferu nakon očajnog starta sezone u defanzivnom redu Plavaca, a i sam mladi fudbaler je od ekipe Evertona zatražio transfer.

Ako do kraja ljetnog prelaznog roka Chelsea i Everton dogovore transfer, tim iz Liverpoola bi za ovog fudbalera mogao dobiti preko 30 miliona funti.

S druge strane Chelsea želi i zvijezdu Juventusa Paula Pogbu. Navodno, spremili su 75 miliona eura za reprezentativca Francuske, te se nadaju kako će Stara dama pristati na ovaj transfer.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Chelsea je u tri kola Premiershipa osvojio četiri boda, a prvu pobjedu su ostvarili prethodnog vikenda kod West Bromwich Albiona.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.