"U Džeki ima još municije, ali neka negdje drugo puca"

Zanimljiv komentar Rominog novinara

"U Džeki ima još municije, ali neka negdje drugo puca"

E. Škorić

Budućnost bh. reprezentativca Edina Džeke u Romi je i dalje pod velikim znakom pitanja.

Džeko se nije proslavio u prvoj sezoni u Romi i sve se više piše o njegovom odlasku iz Rima. Zasad se najviše govori o prelasku u Inter, a postoje i interesi Liverpoola, Milana, nekih kineskih klubova...

Na Olimpicu neki smatraju da je Edin potreban Romi, drugi opet nisu zadovoljni njegovim učinkom i vjeruju da je bolje da bh. napadač napusti klub. 

Italijanski novinar iz Rima Fabrizio Aspri je dao zanimljiv komentar na situaciju oko Džeke.

"Džeko je napadač koji se još traži. Osjećam da u tom momku još ima municije, ali morat će da puca negdje drugo. Smatram da je na njega loše utjecala klima koja je stvorena s trenerom Rudijem Garcijom. Vjerujem da se radi o kvalitetnom igraču, da još može puno toga da napravi, ali ne u Romi", rekao je Aspri.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi