U Galatasarayu pobuna zbog Tudora: "Gazi nas..."
Foto: EPA

Igrači nezadovoljni

U Galatasarayu pobuna zbog Tudora: "Gazi nas..."

Turski mediji prenose kako su se igrači Galatasaraya požalili predsjedniku kluba na trenera Igora Tudora. 

Imenovanje Tudora na poziciju trenera Galatasaraya nije donijelo ono o čemu su navijači sanjali, a sol na ranu im je dodatno to što je klub pod vodstvom bivšeg fudbalera Hajduka i Juventusa izgubio sva tri derbija. 

Naredni u nizu za Galatasaray na rasporedu je danas sa Fenerbahčeom, a uoči utakmice, kako tvrde mediji u Turskoj, devet igrača je došlo na razgovor kod predsjednika Dursuna Özbeka. 

"Tudor nas gazi na treninzima, Sneijder i Podolski uopšte ne igraju. Insistira na disciplini i tretmanu na kakav nismo navikli", navodno su bile riječi igrača koji su stali pred predsjednika Galatasaraya. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Tudor, koji je prethodno vodio Karabukspor, na klupi Galatasaraya ostvario je učinka od tri pobjede, tri poraza i remi. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi