U Galatasarayu se naslađuju na račun Bešiktaša

Na Twitteru osvanula 'sporna' fotografija

U Galatasarayu se naslađuju na račun Bešiktaša

Dan nakon Bešiktašovog ispadanja iz Evropske lige od Lyona, koje je bilo prilično bolno, na Twitteru je osvanula provokativna fotografija koju je objavio Galatasaray.

Nakon što je postalo jasno da Bešiktaš neće osvojiti evropski trofej, u Galati su se odlučili pohvaliti trofejom koji će njihovim rivalima ostati nedosanjani san.

Tako je na zvaničnoj Twitter stranici Galatasarayja objavljena fotografija pehara tadašnjeg Kupa UEFA iza kojeg se vide zastave Galate i Turske.

"Dobro jutro, Galatasaray porodico", piše u opisu fotografije, a navodno je prvobitni opis bio "Historija se pisala samo jednom".

Za one koji ne znaju, Galatasaray je Kup UEFA osvojio 2000. godine nakon pobjede nad Arsenalom na penale, a to je bila čuvena generacija istanbulskog kluba koju su činili Sukur, Hagi, Taffarel...

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti