U Galati ne shvataju neke poteze Igora Tudora

Naljutio je navijače

U Galati ne shvataju neke poteze Igora Tudora

E. Škorić

Hrvatski trener Igor Tudor nije najbolje startovao na klupi turskog Galatasarayja.

Tudor je u prvih 15 dana koliko trenira Galatu upisao remi  s Rizesporom  (1:1) i poraz od Bešiktaša (1:0). Nakon što je izgubljen jedan od najvećih turskih derbija, Tudor je privukao bijes najvaternijih navijača Galate.

Krive ga jer je za meč s Rizesporom izostavio 22-godišnjeg Brumu, jednog od najboljih igrača turske ekipe. Zatim je protiv Bešiktaša iz ekipe izbacio Martina Linnesa, koji je odmah napustio trening-kamp kada je čuo da ga je Tudor prekrižio.

Tudor je na kraju, nakon poraza od Bešiktaša, napao Wesleyja Sneijdera, najveću zvijezdu tima iz Istanbula. 

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Zbog svega navedenog Tudor je postao za kratko vrijeme omražen u Galati i pitanje je koliko će izdržati ako ovako nastavi. Podsjećamo, u Galatu je stigao iz Karabukspora, gdje je trenirao našeg napadača Ermina Zeca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi