U Milanu razočarani, Bacca otišao u Španiju

Pratio meč Seville

U Milanu razočarani, Bacca otišao u Španiju

E. Čaušević

Fudbaleri Milana večeras su ostvarili ubjedljivu pobjedu na gostovanju protiv Empolija (4:1) u meču 14. kola italijanske Serije A.

Rossoneri su večeras u Empoliju lakše od očekivanog stigli do tri boda, a odličan meč odigrao je Lapadula koji je postigao dva gola. Lapadula je večeras u vrhu napada mijenjao Carlosa Baccu koji je zbog povrede propustio ovo gostovanje.

Ipak, navijači Milana bili su bijesni kada su saznali gdje se nalazi Bacca večeras. Naime, Kolumbijac je pauzu od oporavka odlučio iskoristiti za jedan mali izlet, te je otišao u Španiju.

Bacca je večeras prisustvovao na utakmici između Seville i Valencije što je pokrenulo lavinu špekulacija. Već dugo se priča o tome da će Kolumbijac napustiti u januaru Milan, te da će se vratiti u Sevillu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi