U Mostaru metalnom palicom napadnut i škotski reporter
Foto: Twitter

Sean Wallace zadobio povredu glave

U Mostaru metalnom palicom napadnut i škotski reporter

Sinoć je u Mostaru napadnuta grupa navijača Aberdeena koji su u našu zemlju stigli kako bi bodrili svoju ekipu u revanš susretu drugog pretkola Lige Evrope protiv Širokog Brijega.

Škotski navijači su napadnuti od strane bh. huligana u mostarskom pabu Black Dog, a škotski Evening Express prenosi da su u napadu korištene i palice.

Među žrtvama brutalnog napada je bio i reporter Evening Expressa Sean Wallace, koji je nakon udarca metalnom šipkom zadobio vidne povrede glave.

Foto: Twitter/EESeanWallace

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Wallacea je osim udarca u šipkom u glavu pogođen i bakljom u predjelu kuka.

"Razjašnjeno je da su huligani Zrinjskog napali 50 navijača Donsa (Aberdeen) u Bosni", napisao je na svom Twitteru Wallace.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi