"U nedjelju želimo uništiti Lazio"
Foto: EPA

Totti jasno poručio pred derbi

"U nedjelju želimo uništiti Lazio"

E. Čaušević

Fudbaleri Rome u nedjelju igraju veliki gradski derbi protiv Lazija u okviru 34. kola italijanske Serije A.

Lazio je u zadnjem okršaju ovih ekipa u polufinala Kupa Italije bio uspješniji u dvije utakmice i plasirao se u finale. Vučica želi osvetu u nedjelju, a posebno zbog Francesca Tottija jer prema svemu sudeći za legendu Rome ovo će biti posljednji gradski derbi.

Tottijev ugovor s Romom ističe na kraju ove sezone i gotovo sigurno će okačiti kopačke o klin. Pred derbi protiv ljutog rivala Totti je izjavio da se žele osvetiti za poraz u polufinalu Kupa Italije.

"Svi znamo kako je završio posljednji derbi i jasno je da želimo osvetu. Imam poštovanje prema Laziju jer imam dosta prijatelja s te strane grada, ali protiv njih na terenu uvijek dajem 101%. Sve je jasno, želimo uništiti Lazio", rekao je Totti.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi