U Norveškoj se na urnebesan način zaustavlja kontranapad

Zanimljiva scena

U Norveškoj se na urnebesan način zaustavlja kontranapad

Na utakmici norveškog šampionata u kojoj su se sudarili Tromso i Sandefjord viđen je zanimljiv pokušaj zaustavljanja kontranapada.

Publika na ovom meču nije mogla uživati u nešto lijepoj fudbalskoj predstavi. Puno golova nije bilo, susret je završio 1:1, ali zato u jednom trenutku utakmice dogodila se urnebesna scena u kojoj je glavni akter bio Pau Morer. 

Nakon što je jedan igrač Tromsoa presjekao napad Sandefjorda i krenuo u protunapad, Morer ga je s leđa ulovio za dres i nije posustajao sve dok ga nije zaustavio.

Kada se igra zaustavila, igrač Tromsoa je nervozno reagovao i pritom je udario Morera, a sudac je potom obojici pokazao žuti karton. 

Ovakav pokušaj zaustavljanja kontranapada sigurno još niste vidjeli...



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi