U požaru u Splitu izgorjela kuća legende Hajduka
FOTO: sisakportal.hr

Kuća Ivana Pudara u okolici Splita

U požaru u Splitu izgorjela kuća legende Hajduka

S. Mlaćo

Veliki požari zahvatili su ovih dana susjednu Hrvatsku, a posebno Dalmaciju, gdje vatrogasci i mještani još uvijek vode bitku sa vatrenom stihijom.

U akciju gašnje požara uključili su se i navijači Dinama, Hajduka, Cibalije..., a Slobodna Dalmacija piše da je u požaru u okolini Splita izgorjela i kuća legende Hajduka Ivana Pudara.

"Tu smo kuću nedavno i renovirali, ali što je tu je. Najvažnije je da su izbjegnute ljudske žrtve, stradanja, a bloketa, ljudi ima, napravit će se nove kuće. Lako je za imovinu. Svaka čast svim gasiteljima, vatrogascima, mještanima, svim navijačima koji su pomagali, Torcidi, Boysima, Ultrasima... Pokazali su kad je nevolja da možemo svi biti jedno", kazao je Pudar, koji je jedan dio svoje igrače karijere proveo i u Portugalu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi