U prvoj postavi Watforda igrači iz 11 različitih država!

Nesvakidašnji prizor

U prvoj postavi Watforda igrači iz 11 različitih država!

Teme:

Ekipa Watforda je danas savladala Everton rezultatom 3:2, a ovaj meč ostat će upamćen po jednom zanimljivom detalju.

Naime, u prvoj postavi Watforda našli su se fudbaleri iz jedanaest različitih država, što je svakako vrlo interesantna i nesvakidašnja pojava.

Tako su za Watford od prve minute zaigrali Gomes (Brazil), Zuniga (Kolumbija), Prodl (Austrija), Britos Cabrera (Urugvaj), Holebas (Grčka), Guedioura (Alžir), Behrami (Švicarska), Capoue (Francuska), Okaka (Italija), Amrabat (Maroko) i Deeney (Engleska).

Zanimljivo je istaći da su na klupi bili i fudbaleri iz Nigerije (Success i Ighalo), te po jedan Holanđanin (Janmaat), Rumun (Pantilimon) i Belgijanac (Kabasele), te da za ovaj tim igraju i Argentinac Pereyra te Cathcart iz Sjeverne Irske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi