U PSG-u gube strpljenje s Cavanijem, Arsenal vreba situaciju

Urugvajac na izlaznim vratima kluba?

U PSG-u gube strpljenje s Cavanijem, Arsenal vreba situaciju

Britanski The Daily Express danas donosi vijest da čelnici PSG-a i trener Laurent Blanc polako ali sigurno gube strpljenje kada je u pitanju njihov napadač Edinson Cavani.

Urugvajac u Parisu ne pruža partije kakve se od njega očekuju a njime nisu zadovoljni ni navijači koji su ga izviždali prilikom izlaska sa terena na posljednjoj utakmici PSG-a protiv Montpelliera.

Cavani također nije zadovoljan statusom u klubu budući da Blanc više vjeruje Ibrahimoviću. Nije tajna da bi napadač rado napustio pariški klub i otišao igrati negdje gdje će ga više cijeniti, a kandidata ne manjka.

Najozbiljniji od svih je Arsenal koji ne bi štedio da dovede Cavanija. Po medijima se provlači cifra od 50 miliona funti koliko bi iz Londona bili spremni poslati u Paris za usluge urugvajskog reprezentativca.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.