U PSG-u se i dalje nadaju, ali Neymar je sretan u Barci
Foto: EPA

Brazilac se oglasio nakon špekulacija o transferu

U PSG-u se i dalje nadaju, ali Neymar je sretan u Barci

Prije nekoliko dana su se pojavile informacije da bi PSG mogao isplatiti Neymarovu otkpunu klauzulu i ralizovati njegov transfer iz Barcelone, a mnogi evropski mediji su zaključili da je ovaj transfer praktično završen.

Međutim, iako se špekulisalo da će PSG platiti otkupnu klauzulu u iznosu od 222 miliona eura, te da je Brazilac prihvatio ponudu Parižana, on je, donekle, "stao u kraj" ovim glasinama.

Sjajuni Brazilac je, za Goal.com, istakao da je sretan u Barceloni, iako se nije želio direktno osvrnuti na špekulacije i demantovati transfer u PSG.

"Zadnja sezona je bila moja najbolja u Barceloni. Odlično sam se prilagodio na grad i klub, sretan sam ovdje. To se odrazilo na moje igre", izjavio je Neymar, te dodao:

"Bila je to sezona u kojoj sam se osjećao ugodnije, iako nismo osvojili titule koje smo htjeli. Igrali smo odlične utakmice i proživjeli nevjerovatne trenutke kao ekipa."

Potražite više informacija na temu La Liga:

Da li ovakva Neymarova izjava znači da će on i definitivno ostati na Nou Campu ostaje da se vidi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi