U PSG-u su odlučili ko izvodi penale

Pala odluka

U PSG-u su odlučili ko izvodi penale

E. Škorić

Čini se da je postignut dogovor oko toga ko će pucati naredni penal u PSG-u.

Kada je u meču protiv Lyona Neymar želio da izvede penal, Cavani ga je razočarao, uzeo loptu i sam pucao, pa i promašio. Nakon toga je uslijedila svađa između Južnoamerikanaca, pa se umiješao i trener Unai Emery koji je kazao da će se interno donijeti odluka oko toga ko će izvoditi udarce s 11 metara.

"Trener je odlučio da će sljedeći penal pucati Neymar", rekao je Cavani nakon utakmice protiv Nantesa (4:1).

Cavani je bio dvostruki strijelac protiv Nantesa, te je vodeći strijelac prvenstva sa 15 pogodaka, dok je Radamel Falcao zabio 13, Nebil Fekir 11, dok je Neymar peti sa sedam golova.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

PSG je lider u Francuskoj sa 35 bodova, Monaco ima 29 i utakmicu manje, a blizu su tu i Lyon s 25, te Marseille s 24 boda, ali teško da iko može zaustaviti Parižane u čijem napadu igraju Neymar, Cavani i Mbappe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije