U Sarajevu misle o svemu: I kuhar putnik za Moldaviju

Kontrolisanje ishrane

U Sarajevu misle o svemu: I kuhar putnik za Moldaviju

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo danas je otputovao u Moldaviju, gdje će ekipa Mehmeda Janjoša u četvrtak odigrati prvu utakmicu kvalfikacija za UEFA Evropsku ligu. 

Bordo klub u jutarnjim satima poletio je sa Sarajevskog aerodroma, a među putnicima za moldavsku prijestolnicu pored igrača, članova stručnog štaba i klupske delegacije svoje mjesto je našao i kuhar Akademije Sarajeva.

Obzirom da su klubovi iz uslovno rečeno manjih fudbalskih sredina poznati po tome da ne biraju sredstva kako bi izbacili svog protivnika, Sarajevo nije ništa prepustilo slučaju, te će kuhar imati svoja zaduženja oko kontrole hrane i pića, kako bi i taj segmenat prošao u potpunosti sigurno za fudbalere koševskog premijerligaša.

Zasigurno, potez vrijedan pažnje i pohvale, ali ipak, ono što najviše zanima zaljubljenike u bordo boju jeste dobra igra i rezultat njihovih ljubimaca na utakmici u četvrtak. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjećamo, Sarajevo će gostovati FC Zaria Balti 29.6. u 19 sati po srednjoevropskom vremenu, dok će Bordo klub na Koševu sedam dana poslije dočekati pomenuti moldavski klub.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi