U Srbiji mu prijetili pištoljem, u Poljskoj mu se dive

Skoro pa kao Maradona

U Srbiji mu prijetili pištoljem, u Poljskoj mu se dive

D. Vejo

Nekada je igrao na travnatim podlogama Super lige Srbije, branivši boje Novog Pazara, a sada je član poljskog Zaglebijea. Asistencija kakvu ju danas Žarko Udovičić imao, obišla je svijet.

Mnogi stručnjaci ovaj prodor porede sa onim koji je nekad uradio Maradona, a zanimljivo je da si Udovičiću dok je igrao u Srbiji prijetili pištoljem u svlačionici zbog promašenog penala protiv Rada, a sada ga Poljaci pozdravljaju gromoglasnim aplauzom.

Iako je njegov tim izgubio na gostovanju kod ekipe Pogona, Udovičić je blistao, a Kako je to asistirao srbijanski igrač, pogledajte u video prilogu...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi