U timu kola PL se nalazi igrač koji uopšte nije nastupio

Nesvakidašnji gaf britanskog magazina

U timu kola PL se nalazi igrač koji uopšte nije nastupio

Ko radi, taj i griješi, ali rijetko se prave kardinalne greške kakvu je napravio britanski magazin Metro.

Ekipa Metroa je tradicionalno sastavila svoj idealni tim kola u Premiershipu, ali je ovoga puta u njega uvrstila igrača koji uopšte nije nastupio.

Lijevi bek Evertona Danny Rose zbog povrede nije igrao u visokoj pobjedi nad Stokeom (4:0), ali ga to nije spriječilo da se nađe u društvu De Bruynea, Coste, Firmina i ostalih fudbalera koji su obilježili 4. kolo.

Da nije riječ samo o grafičkoj pogrešci dokaz je i opis koji se nalazi ispod fotografije.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Rose je jedna od mnogih Tottenhamovih zvijezda koja je igrala na svom nivou protiv Stokea nakon lošeg početka prvenstva. Dao je veliki doprinos igri Tottenhama na obje strane terena".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi