U toku sedmice pada dogovor Ibiševića i Herthe?
EPA

Tvrde njemački mediji

U toku sedmice pada dogovor Ibiševića i Herthe?

Pregovori između Vedada Ibiševića (31) i Herthe su u završnoj fazi, javljaju njemački mediji. 

Bosanskohercegovačkom napadaču na kraju sezone ističe ugovor sa Herthom i čelnici kluba čine sve kako bi ga zadržali u Berlinu, a tokom sedmice između dvije strane bi trebao biti zvanično postignut dogovor.

Ugledni sportski list Kicker tvrdi da je do produženja ugovora preostalo još finalizirati određene detalje, a navodno Ibišević će svoj ostanak u Herthi produžiti do 2019. godine i dobijati godišnju plaću od tri miliona eura.

U Herthi su također spremni Ibiševiću nakon okončanja karijere ponuditi trenersku edukaciju, što dovoljno govori o tome koliko ga žele zadržati. 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi