U West Hamu nezadovoljni: Bilić odlazi?
Foto: EPA

Hrvatski stručnjak pred otkazom?

U West Hamu nezadovoljni: Bilić odlazi?

S. Bošković

Čelnici West Ham Uniteda razmatraju da li će Slaven Bilić i dalje ostati trener Čekićara. 

West Ham je očajno ušao u novu sezonu engleske Premier lige. U prve tri utakmice ekipa Slavena Bilića je doživjela tri teška poraza, a posljednji je došao od strane Newcastle Uniteda rezultatom 3:0. Prije toga ekipa bivšeg izbornika Hrvatske fudbalske reprezentacije izgubila je od Manchester Uniteda (4:0) i od Southamptona (3:2), dok je jedinu pobjedu zabilježila u Liga kupu protiv Cheltenhama (2:0). 

Prema pisanju britanskih medija vlasnici West Hama David Gold i David Sullivan smatraju da je trenutačna forma tima iz Londona potpuno neprihvatljiva. 

Također, oni će u naredne dvije sedmice analizirati poziciju Bilića u klubu, te će do kraja reprezentativne pauze donijeti odluku da li će hrvatski stručnjak ostati na klupi West Ham Uniteda. 

Nakon utakmice s Newcastleom, na pitanje da li strahuje od otkaza, Bilić je odgovorio: 

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Zabrinut sam. Nisam u panici jer je sezona tek počela". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi