Ubjedljiva pobjeda Konyaspora, dvije asistencije Miloševića

Hadžiahmetović nije igrao

Ubjedljiva pobjeda Konyaspora, dvije asistencije Miloševića

E. Čaušević

Fudbaleri Konyaspora večeras su na domaćem terenu savladali Genclerbirligi sa 3:0 u meču 2. kola turske Superlige.

Konyaspor je lakše od očekivanog večeras pred domaćim navijačima stigao do prva tri boda u novoj sezoni. Domaći su do prednosti stigli u 24. minuti kada je Deni Milošević asistirao, a mrežu Genclerbirligija zatresao je Araz.

U samom finišu prvog dijela domaći tim je udvostručio svoju prednost, a ovaj put u listu strijelaca upisao se Skubić. Gosti su u drugom dijelu pokušali da se vrate u meč, no nisu uspjeli. 

Konya je pitanje pobjednika u ovoj utakmici riješila u 53. minuti utakmice kada je svoju drugu asistenciju upisao bh. fudbaler Milošević, a po drugi put strijelac je bio Araz za konačnih 3:0. Drugi bh. igrač Amir Hadžiahmetović nije bio u konkurenciji za večerašnji meč.


NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi