"Uči od Ronalda, uskoro će biti najbolji"

Jorge Mendes o Andree Silvi

"Uči od Ronalda, uskoro će biti najbolji"

E. Škorić

Superagent, kako zovu Jorgea Mendesa, a koji zastupna brojne poznate igrače, hvali svog klijenta Andree Silvu, koji je danas potpisao za Milan.

Silva je danas stigao na liječničke preglede u Milanu i on bi trebao ubrzo da zvanično postane Rossoner i bit će četvrto pojačanje crveno-crnih u ljetnom prelaznom roku. 

"On je mladi igrač koji ima isuviše kvaliteta. Može da postane najbolji napadač svijeta i sve je na njegovoj strani. Sada igra u reprezetnaciji s najboljim igračem u povijesti nogometa, Ronaldom i ono što je važno, on uči od Ronalda i upija svaki njegov potez", kazao je Mendes, dodavši:

"Kada ima uzora u vidu Ronalda, onda to može samo biti na dobro. Silva je sjajan tehničar, agresivan je i veliki je radnik. Želi da u narednih nekoliko godina bude najbolji u Italiji".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Silva je postigao sedam golova u dresu Portugala, ali je u Portu u 44 meča dao 21 pogodak uz osam asistencija u minuloj sezoni. 

Zaprati AC Milan, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AC Milan Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi