Udinese prati Pavlovića

Italijani se uključili u borbu za napadača Čukaričkog

Udinese prati Pavlovića

D. Vejo

Andrija Pavlović zagolicao je maštu mnogih klubova. Crvena zvezda, Copenhagen, Rapid, pa sada Udinese sve su to klubovi koji imaju samo jedan cilj, a to je da u svoje redove dovedu napadača Čukaričkog.

Crveno-bijelima polako izmiće mladi centarfor, ponude na Banovo brdo stižu jedna za drugom. Udinese je odlučio da pošalje ponudu za novopečenog reprezentativca Srbije.

Koliko je zapravo interesovanje za Pavlovića, rekao je i sportski direktor Brđana.

"Svakako da je najviše interesovanja pokazano za Andriju Pavlovića. Sa nekoliko klubova pregovaramo pa ćemo vidjeti šta će biti. Još uvijek ne bih da otkrivam detalje dog god ne bude konkretnog dogovora", zaključio je za medije, Vladimir Matijašević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi