Udinese prihvatio poklon i slavio na Meazzi

Poraz Intera

Udinese prihvatio poklon i slavio na Meazzi

M. Šljivak

Fudbaleri Udinesea savladali su večeras na Giuseppe Meazzi u Milanu ekipu Intera s 2:1 u susretu 14. kola italijanske Serie A.

Iako su u ovaj meč ušli kao veliki favoriti fudbaleri Intera su na kraju teren napustili pognute glave.

Dobro su Nerazzurri ušli u meč. Imali su bolje prilike, a u finišu prvog poluvremena su stigli do vodstva. Guarin je sjajno proigrao Maura Icardija koji pogađa za vodstvo domaćih na poluvremenu od 1:0.

Nastavak međutim donosi veliki preokret. Bruno Fernandes je sjajnim pogotkom u 60. minuti izjednačio rezultat na 1:1, da bi samo 10 minuta kasnije Udinese poveo.

Nagatomo je dodao loptu napadači gostiju Cyrilu Thereau, koji je poklon iskoristio, te je postigao gol za pobjedu Udinesea u ovom susretu.

Seria A, 14. kolo:

Potražite više informacija na temu Serie A:

Inter - Udinese 1:2 (Icardi 44' / Fernandes 60', Thereau 71')

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.