UEFA uvrstila Medunjanina u idealni tim 1. kola

Igrao sjajno protiv Zenita

UEFA uvrstila Medunjanina u idealni tim 1. kola

Bh. reprezentativac Haris Medunjanin od strane UEFA-e uvršen je u idealni tim 1. kola Evropske lige. 

Medunjanin je postigao dva pogotka u porazu Maccabija od Zenita (4:3), a da njegova partija nije prošla nezapaženo, potvrđuje i to što je od strane UEFA-e uvršten među najboljih jedanaest iz cjelokupnog 1. kola. 

Vezni igrač Maccabija suvereno drži mjesto u centralnom dijelu terena, a prema izboru UEFA-e, u idealnom timu još su Defrel (Sassuolo), Austin (Southampton), Giuliano (Zenit), Grunwald (Austria Wien), Bailey (Genk), Rahman (Schalke), Kongolo (Feyenoord), Tiago Pinto (Osmanslispor), Miguel Vitor (Hapoel Beer Sheeva) i Steele (Panathinaikos). 

Posebno je bio impresivan drugi pogodak koji je Medunjanin postigao ruskom Zenitu. Jedan od najljepših sinoćne večeri, sigurno. 

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti